FUDGE & KONFEKTYR

Bli återförsäljare

 

Vi arbetar idag med återförsäljare över hela landet. Mrs Curlie´s produkter passar bra till cafeér, presentbutiker, blomsterhandlare, delikatessbutiker, inredningsbutiker… ja, listan kan göras lång. Vi söker återförsäljare som är goda ambassadörer för vårt varumärke genom trevliga butiker och härlig personal. Vi pratar därför med alla våra återförsäljare personligen och vi diskuterar tillsammans fram hur produkterna kan säljas på bästa sätt. Ni ansöker därför om att få bli återförsäljare. Detta gör att vi säkerställer vårt goda rykte, vilket är viktigt för både oss och er.

 

Eftersom vi är ett litet företag så pratar ni direkt med oss, Christian eller Marie-Therese. Vi försöker också hinna besöka så många återförsäljare som möjligt varje år. I mån av tid åker vi även ut och hjälper till att dema på olika event. Ni är även varmt välkomna att besöka oss i Idala, kanske en fudgeprovning med alla anställda eller som kundevent?

 

Hållbarheten på våra produkter är normalt 6-9 månader och fudgen skall förvaras i rumstemperatur. Vi skickar varje vecka och normal leveranstid är 1-3 veckor från beställning. Beställningar gör ni enkelt via vår webshop. Till den har ni eget login och ser direkt aktuella priser och erbjudanden. Enkelheten genomsyrar allt vi gör och det skall vara enkelt att handla av oss! Packar gör vi själva och vi skickar direkt så ni får det levererat till er butik utan mellanhänder

 

Material återförsäljare

Klicka på länken för att komma till vårt filarkiv. Här hittar ni bilder för webb och tryck, presentationer, innehållsförteckningar, broschyr samt övrigt material. Allt är fritt att använda som hjälp i marknadsföringen av Mrs Curlie´s. Hör av er till oss om ni saknar något så fixar vi det!

 

Mrs Curlie´s filarkiv 

 

Nedan ses en bild på en av våra tavlor. Denna finns i högupplöst tryck-fil och kan skrivas ut som tex canvas-tavla 70 x 100 cm.

 

Mrs Curlie´s Fudge Shop