FUDGE & KONFEKTYR

Mrs Curlie´s firar 1 år! Lördag 12 oktober!

 

Välkomna på 1 års kalas!

 

Lördagen den 12 oktober fyller vi 1 år och detta vill vi fira tillsammans med dig och bjuder in till Öppet hus och lagerförsäljning mellan kl 11- 18.

Detta händer i godisladan:

Provsmakning av nyheter

Fudgeprovning, rösta fram årets smak!

Tips på presenter och julklappar

Johanna säljer vackra smycken!

Sig-Britt säljer och visar mysiga ljus i höstmörkret!

 

Tiden går fort!

I oktober förra året hade vi invigning av Mrs Curlie´s i vår godislada. Mycket har hänt under året och nu jobbar även Christian heltid i företaget. I början av september fick vi också hem våra nya och fantastiskt fina förpackningar som vi erbjuder till caféer och butiker. Eller varför inte som julklapp på företaget där DU arbetar? Prata gärna med oss så hittar vi på en riktigt GOD lösning!

Mycket hårt arbete har det varit att renovera lada och bygga upp ett lager. Under året startade vi även webshop samt arbetade för försäljning till företag och cafeér. Vi har också varit ute på marknader och blivit inbjudna till event. Många bollar har vi jonglerat med för att få allt på plats till ett välfungerande företag.  Mitt i allt träffade vi Kahls The & Kaffehandel som blev intresserade av våra produkter och diskussioner startade om samarbete. Nya förpackningar var tvunget att tas fram, då kraven växte från en storkund som Kahls. EAN-koder, innehållsdeklarationer samt översättningar till svenska och påsar anpassade för butik. Därtill kom att skapa en design av alla nya produkter och förpackningar. Vilka smaker skulle ingå i bassortimentet? Vad skulle vi kalla de olika produktgrupperna och hur skulle designen för respektive påsar, bars och presentaskar se ut?   Mycket har vi lärt oss under årets resa och vi känner att nu satsar vi stort för att bli det vi önskar: Det bästa fudgeföretaget i Sverige!

 Bästa hälsningar Marie-Therese och Christian

1årskalas Mrs Curlie´s inbjudan