FUDGE & KONFEKTYR

Hej och varmt välkommen till Mrs Curlie´s godsaksföretag!

 

Hej och varmt välkomna till Mrs Curlie’s underbara värld!

Varumärket Mrs Curlie´s startade 2013 av oss, Marie-Therese och Christian och innebär att vi nu är stolta att kunna leverera vår goda fudge till caféer och butiker runt om i landet. Vår vision är att vara det nytänkade godsaksföretaget och introducera fudge på den svenska marknaden.  Tänker ni på fudge, tänk på Mrs Curlie´s!

 

Vi är dessutom ensamma distributörer om det prisvinnande varumärket Buttermilk, fantastiska godsaker från Cornwall! Dessa finns i flera olika sorter i fina förpackningar; len fudge, smulig fudge, knäck, bräck och honeycomb.

 

 

Vår huvudverksamhet är att leverera till återförsäljare runt om i landet. Vår vision att att svenska skall få upp ögonen för fudge och se det som något gott till fikat eller som en godsak till fredagsmyset och lördagsgodiset. Vi expanderar snabbt och brinner för det vi gör. Eftersom vi är ett litet företag pratar ni direkt med oss och vi är väldigt lyhörda för våra kunder. Har ni förslag på någon ny smak så kan vi testa det! Ansöker om att bli återförsäljare gör till oss. Vi ställer krav på att ni skall vara goda ambassadörer för vårt varumärke.

 

 

Vi har vår egen butik med tillhörande showroom, café, glassbar, kontor och lager i hjärtat av Kungsbacka. Storgatan 10, nära torget. Här kan privatpersoner handla ur hela vårt sortiment men vi tar även emot återförsäljare för provningar eller tester.

 

 

Under året ställer vi ut på några mässor, bland annat Fast Food & Café samt Formex.

Se vår hemsida, Facebooksida och Instagram för aktuella öppettider och kalendarium.

 

 

Många av kunderna har handlat av oss på Jul på Liseberg, vilket är den enda marknaden vi är med på. Så om ni vill sälja våra produkter brukar det vara ett väldigt bra sätt att referera till Jul på Liseberg. Har man varit där har nästan alla ätit vår fudge! 😉

 

Mrs Curlie´s Jul på Liseberg

Mrs Curlie´s Jul på Liseberg

 

Vi tar själva fram alla smaker på våra produkter, över 30 olika sorters fudge. Dessa kokas sedan av en familj i England efter traditionella metoder och recept. Fudgen kokas i öppna kopparkittlar och görs på äkta clotted cream (grädde) och doppas i fin belgisk choklad.

 

Vi är väldigt stolta över kvaliteten på vår goda fudge, och i sitt hemland England har den vunnit flera priser för bästa smak och kvalitet. Vi försöker att bara använda oss av naturliga smak- och färgämnen, för att fudgen skall få så god smak och utseende som möjligt.

 

 

Mrs Curlie´s – Äkta engelsk fudge med svenska smaker!

 

Mrs Curlie´s Fudgebil

 

Som ni märker så brinner vi på Mrs Curlie´s för godsaker och vill få er att göra detsamma. Det viktigaste för oss är att kunden är nöjd och har fått en upplevelse utöver det vanliga för alla sinnen. Våra produkter ser frestande ut, doftar ljuvligt och smakar himmelskt!

 

För att nå våra mål präglas vårt dagliga arbete därför av handlingar, riktlinjer och visioner, vilka ses nedan:

 

Kvalitet – Smaken av äkta konfektyr, tillverkat av bara de bästa ingredienser. Kvalitet i råvara, tillverkning och förpackning.

 

 Omsorg – Produkterna är omsorgsfullt utvalda, tillverkade med omsorg, förpackade med omsorg och serverade med omsorg. Vi känner också en omsorg kring våra kunder och vill alltid att våra kunder skall vara så nöjda att de köper av oss igen och rekommenderar oss.

 

 Service – För oss är det självklart att våra kunder upplever god service när de handlar av oss. Vi bjuder alltid på ett glatt humör och har goda kunskaper om våra produkter. Vi skär vår fudge för hand och serverar på gammaldags vis, för att öka kundens goda upplevelse.

 

 Tradition – Vi har sålt vår berömda fudge på jul på Liseberg sedan 2001 och blivit en jultradition för många besökare. Detta tänker vi fortsätta med!

 

 Nytänkande – Vi är ett företag med ambitionen att introducera nya smaker på den svenska marknaden, ofta med en tradition från andra länder. Vi vill introducera vår fantastiska fudge som ett alternativ till en kaka eller bulle och chailatte är ett spännande alternativ istället för kaffe till fikat.

 

Upplysning – Vad är egentligen fudge?  Vi vill informera och sprida kunskap om goda alternativ och på så vis påverka den svenska fikakulturen.

 

Hälsningar Marie-Therese & Christian  

 

 Mrs Curlies Christian och Therese Att vårda ett varumärke