FUDGE & KONFEKTYR

Vi söker säljare!

Vill DU bli vår nya medarbetare?

Till efter sommaren söker vi en positiv, självständig och erfaren UTESÄLJARE/KUNDSÄLJARE som skall arbeta mot våra återförsäljare. Då både Madeleine och Marie-Therese går på föräldraledighet kommer Du att få en stor och viktig roll att ansvara för det löpande säljarbetet mot våra återförsäljande butiker, caféer och företag i Sverige.

 

Vi söker en person med drivkraft och säljerfarenhet, som gillar ”frihet under ansvar” och som tror att Du kan trivas och passa in hos oss, i vårt lilla men växande och entusiastiska familjeföretag.

Du får gärna ha jobbat mot liknande kunder tidigare, i samma eller liknande bransch, och nu vara redo att arbeta med införsäljning av en positiv, lättsåld produkt som är mycket uppskattad hos kund.

 

Du ska ha en stor förståelse för kundrelationens betydelse för att göra affärer och ha en ödmjuk människosyn.

Vi tror att du är man eller kvinna och ung, driven och nyfiken på livet, eller i en fas i livet där du lämnat småbarnsåren bakom dig och nu är villig att ta dig an nya spännande utmaningar.

Vi på Mrs Curlie´s är stolta över vårt varumärke och företag och vi vill att alla som jobbar hos oss skall känna detsamma. Därför är det oerhört viktigt att du tror på vårt företag och produkter, och är beredd att vara med och bygga vårt företag med 100% insats och gillar att både utmanas och utvecklas.

 

Vi är vår arbetsmiljö och i vårt företag får Du stort utrymme att forma din roll själv som utesäljare med fokus på säljresultat.

Låter det intressant?

Hör gärna av dig till oss på mejl:

rekrytering@mrscurlies.se

Märk mejlet med ”annons utesäljare”

Du kan prata mer på telefon med:

Marie-Therese 070-2051011

Christian 0703-358582

 

Tillträde önskas i augusti- 17, men kan diskuteras.

Lön enligt ök.

Vi tar emot ansökningar under maj månad.

 

Hoppas vi hörs!

Mvh Marie-Therese, Christian, Madeleine och Matilda.

 

 

Kort om Mrs Curlie´s

Mrs Curlie´s är ett familjeföretag, där varumärket Mrs Curlie´s startades av oss, Marie-Therese och Christian 2013. Vi är stolta att idag kunna leverera vår fudge och godsaker till ca 400 caféer och butiker runt om i hela Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår vision är att vara det nytänkande godsaksföretaget och introducera fudge på den svenska marknaden. Tänker ni på fudge, tänk på Mrs Curlie´s!  Vi tar själva fram alla smaker på våra produkter, som sedan kokas av en familj i Cornwall, England. Äkta engelsk fudge med svenska smaker.

Vi har vårt lager och kontor med premiumbutik och showroom på Storgatan 10 i Kungsbacka innerstad. Under året ställer vi också ut på ett antal mässor och event, t ex Formex för återförsäljare och jul på Liseberg för konsumenter. Läs gärna mer på vår hemsida för information om vårt företag och våra produkter. På facebook hittar du bra info om vad som är på gång just nu, och Instagram visar våra erbjudanden och mycket bilder från återförsäljare.